Tue, 11/02/2020 - 13:32 · per neokinok
cicle-tallers

Taller d’interacció so, llum i vídeo en directe

Data del taller: 
28/04/2020 - 16:00 to 30/04/2020 - 20:00
Inscripció: 
Oberta
Preu: 
50 €

Lloc: La Contra, Carrer Puríssima Concepció 9, baix


Dies
De 28 a 30 d'abril 2020


Horari
De 16 a 20 hrs.


En aquest taller veurem, a partir del só, com crear gráfiques generatives amb el software Resolume i com controlar llums gácies a rutejos amb MIDI i OSC. També veurem com treballar amb micros de contacte i triggers per controlar la part visual (video o llums).INSCRIPCIONS/INSCRIPCIONES/REGISTER:
https://www.telenoika.net/tallers-2020


Continguts del Taller
Conceptes bàsics i de ruteig de canals a Ableton Live - Plug-ins de Ableton Live de converssió audio-midi - MIDI i OSC - Mixer digital / tarjeta de só - Triggers / micros de contacte - Conexionat i configuració de llums LED amb DMX - Conceptes básics de Resolume Arena - Configuració de conexionat i sortida de Resolume Arena - Conexió virtual entre Ableton Live i Resolume Arena - Com conectar 2 ordinadors per enviar missatges MIDI i/o OSC


Destinataris: Aquest taller esta orientat per músics que es vulguin endinsar en el món visual, artistes sonors, dj, artistes visuals que es vulguin endinsar en la interacció amb la música, a principiants al mon DMX y MIDI, a aficionats del video, a gent inquieta amb coneixements basics de só i/o video.


Materials necessaris: Ordinador pc o mac y tarjeta de só externa Materials opcionals: Controlador midi, interface DMX, micro de contacte


Software necessari a descarregar:
- Ableton live 10 (Descarga versión de prueba de 30 dias): https://www.ableton.com/en/trial/


- Resolume Arena 7 (Descarga version de prueba con todas las funciones, cada x tiempo salta
aviso sonoro y visual que no permite el uso en directo): https://resolume.com/download/


Docent
Yarei Molina aka TIMPAHN
https://yareibat.wixsite.com/yareimolina/ym
https://soundcloud.com/timpahn


Docent
Yarei Molina aka TIMPAHN
https://yareibat.wixsite.com/yareimolina/ym
https://soundcloud.com/timpahn

Yarei Molina, també component de YM, Sitrama, Serac, Oleos, Eterea, i ex component de Ordre Etern, Qa’a i Infinite Piton, Nati Pitón, The Pink Funker, entre altres, és un artista multidisciplinari nascut a Barcelona. Va estudiar bateria, percussió i guitarra amb Carlos Molina i piano amb Dt. Angeles Sánchez. Posteriorment, a Barcelona, estudia disseny industrial, bateria amb Quim Solé i Jordi Ulibarri (L’Aula) i Producció de música electronica en Microfusa (Madrid).
Ha participat en 11 publicacions musicals, ha realitzat més de 200 concerts, entre ells en el Festival Sonar, el Festival LEM, els cinemes Girona, a la Sala Apolo, Razzmatazz 2, Sidecar, Niu, entre altres, en el Incubate festival (Holanda), Klangbad festival (Alemanya), Saint Guetto festival (Suïssa), Audioscope festival (UK), MS Stubnitz (Alemanya), Els Ateliers Claus (Bèlgica), Zoro Fest (Alemanya), OCCII (Holanda).Inscripcions:
https://telenoika.net/tallers-2020

Mes tallers

 • Taller d’interacció so, llum i vídeo en directe  INSCRIPCIONS/INSCRIPCIONES/REGISTER:
  https://www.telenoika.net/tallers-2020


  Continguts del Taller

 • Taller de Vídeo Mapping
 • Postgrau Escenificació i Tecnologia Digital

  Posgrau Escenificació Digital
  En col:laboració amb Institut del teatre de Barcelona, Hangar, Nau Estruch, Universitat Politecnica de Catalunya, Universitat Oberta de Catalunya

  Equip docent i de coordinació: Elisabet Castells i Negre, Jan Mech, Nuria Legarda, Cecilia H. Molano, Alba Corral, Àlex Posada, Nico Hermansen, Oriol Ibáñez i Xavier Gibert.

  dates: 10/01/2020-19/12/2020

  Lloc: Institut del Teatre, P.ça Margarita Xirgu

  Presentació

 • Linkafesta 2019. Taller per canalla. La bola de cristal. CC Jardins de la Pau

  Amb els participants del taller es proposa crear una televisió analògica que pugui retransmetre per tot el Centre Cívic Jardins de La Pau. Aquesta televisió consta d’un sistema radiant i un plató per a produir els continguts.

  Amb el sistema radiant farem emissions de VHF o UHF a aparells de televisió de rajos catòdics instal·lats al voltant del plató, per a descobrir com es feien les retransmissions televisives per mitjà de les a través d’ones hertzianes abans de la era digital.

 • LINKAFESTA 2019

  LINKFESTA 2019 son jornades de descoberta tecnològica de caràcter lúdic i per a públic familiar. Per a seguir la convocatòria de 2019 sobre “La Tecnologia Pop” amb els participants del taller proposem crear una televisió analògica que pugui retransmetre per tot el centre cívic Jardins de La Pau.