Mon, 11/05/2020 - 14:32 · per neokinok
cicle-tallers

Taller d’interacció so, llum i vídeo en directe

Data del taller: 
28/07/2020 - 16:00 to 30/07/2020 - 20:00
Inscripció: 
Oberta
Preu: 
50 €
 • TALLER D’INTERACCIÓ ENTRE AUDIO I IMATGE
  Dissenya el teu controlador remot audiovisual.

  Gestiona audio, video i llums a través d’un dispositiu mòbil.
  Utilitzarem protocols OSC i MIDI, per construir el controlador amb Touch OSC i gestionar Resolume, Ableton i protocol DMX per poder tenir una infinitat de possibilitats audiovisuals des d’un dispositiu mòbil.

  Inscripcions fins el dia 21 de juliol. El taller necessita un mínim de 6 estudiants, si no s'arriba a aquest número, es confirmarà la realització del taller el dia 26 de juliol.
  Modalitats per seguir el taller:
  1- Presencial en la sede de Telenoika
  2- Online (se enviarà un link para seguir el taller online)
  3- Abierta o remota. Se envian los materiales a los estudiantes y pueden contactar con los profesores de manera remota.
 • On? La Contra, c/ Puríssima Concepció 9, baix, 08004 Barcelona
  Quan? des de el dimarts 02 al dijous 04 de juny de 2020 // des de les 16:00 a les 20:00
  El taller s'adaptarà a les circustàncies del moment, i es podrà realitzar online amb Meet Jitsi.
 • Vídeo reactiu / seqüenciador d’àudio / wireless / Live mixer
 • Interacció AV sense fils per viu, amb Abelton Live per música i Resolume Arena per vídeo, tot amb Touch OSC per la seva interfase gràfica.
  Els participants podran fer seu aparell AV, a la seva tablet o mòbil, per a fer una realització live més personal, mes còmode i de manera deslocalitzada. Amb això ja no cal estar a la cabina per punxar, i pots fer-ho ballant o a la barra des de el teu dispositiu mòbil.
  Al taller pots crear la teva interfase gràfica i banc de continguts, per fer que la realització sigui més còmode i eficient, i el fet de combinar els teus continguts a través dels protocols OSC i MIDI, amb els programaris més importants de creació en viu, tant per àudio com per vídeo, faran que puguis utilitzar tots els efectes i recursos d’aquests programes en la teva pròpia taula de mescles AV al teu dispositiu mòbil.
 • En aquest taller veurem com crear gràfiques generatives a partir del só de l'Ableton i del video de Resolume, rutejant tot amb MIDI i OSC.

  - Conceptes básics de Resolume Arena
  - Conceptes básics de Resolume Arena
  - Configuració de connexionat i efectes de Resolume Arena
  - Connexió virtual entre Ableton Live i Resolume Arena
  - Conceptes bàsics i avançats de ruteig de canals a Ableton Live
  - Plug-ins de Ableton Live de conversió audio-midi
  - MIDI i OSC
  - Controladors MIDI
  - Controlador OSC per tablet o smartphone.

 • Aquest taller s'orienta per músics que es vulguin endinsar en el món visual, artistes sonors, dj, artistes visuals que es vulguin endinsar en la interacció amb la música, a principiants al mon DMX y MIDI, a aficionats del vídeo, a gent inquieta amb coneixements bàsics de so i vídeo.
 • Docents:

  Yarei Molina aka TIMPAHN
  www.yareimolina.wordpress.com/
  www.soundcloud.com/timpahn/

  Daniel Miracle aka Neokinok
  www.neokinok.tv/

  • Yarei Molina, també component de YM, OLEOS, TIMPAHN, Sitrama, Serac, Oleos, Eterea, i ex component de Ordre Etern, Qa’a i Infinite Piton, Nati Pitón, The Pink Funker, entre altres, és un artista multidisciplinari nascut a Barcelona. Va estudiar bateria, percussió i guitarra amb Carlos Molina i piano amb M. Angeles Sánchez. Posteriorment, a Barcelona, estudia disseny industrial, bateria amb Quim Solé i Jordi Ulibarri (L’Aula) i Producció de música electronica en Microfusa (Madrid). Ha participat en 20 publicacions musicals, ha realitzat més de 200 concerts, entre ells en el Festival Sonar, el Festival LEM, els cinemes Girona, a la Sala Apolo, Razzmatazz 2, Sidecar, Niu, entre altres, en el Incubate festival (NL), Klangbad festival (DE), Saint Guetto festival (CH), Audioscope festival (UK), MS Stubnitz (DE), Els Ateliers Claus (BE), Zoro Fest (DE), OCCII (NL) i darrerament a Barcelona a l'Antic Teatre amb la Obra "No has d'avorrir(-te) - Els Implicats".
  • Daniel Miracle (Barcelona) aka Neokinok. Artista i realitzador audiovisual. Ha treballat en disciplines com les arts visuals i escèniques, l'educació, la tecnologia i la comunicació audiovisual. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Cuenca (UCM-L), també ha realitzat estudis d'Arquitectura a la UPC, de cinema al CECC, d’electroacústica al Conservatori de Cuenca, entre altres. Com a professor a fet classe a Universitats Ramón Llull, Pompeu Fabra de Barcelona, UAB i University of Massachusetts (UMASS). Entre 2012 i 2017 treballa per la LABoral Centro de Arte i la Consejería de Educación de Astúrias en el seu programa d’innovació tecnològica. Ha impartit seminaris i conferències en les Universitats de León, Granada, Barcelona, Sao Paulo (USP, Brasil), Universidad de Córdoba (Argentina), Universidad de Pukalpa (Perú). També ha realizat tallers i conferències a La Friche de Marsella, Enchede (Holanda) Pole Sûd (Strasburg); Centro Cultural de España en México, Perú, Brasil, Argentina, Chile, Instituto Cervantes de Bahia, a Àfrica, Centre Hampâté Bâ Mali, MESAD Costa d’Ivori, Catembe Mozambique. Ha treballat a Hangar, BTV, Universidad de Valencia, Medialab Madrid, Canal Arte, Televisión Educativa Iberoamericana, VilaWeb i Canal Arte. És membre de l'Assemblea per la Comunicació Social (ACS http://latele.cat ), http://horitzo.tv i http://telenoika.net (desde 2015 membre del kernel de Telenoika). Ha col.laborat amb Greenpeace España en algunes campanyes i és el creador de la primera plataforma televisiva al 2006, també col.labora amb Pallasos Sense Fronteres, FICAT, ADSIS i en projectes feministes com Surt.tv o Dones del Bagastrà a Girona.

Mes tallers

 • EL GRAN GERMÀ A LA TEVA BUTXACA. SESSIÓ 2

  Segona trobada informal (version 0.1)


  Presentació / introducció. Seguretat i privacitat a la xarxa.
  A càrreg del grup de treball de Telenoika: Axel Telenoika des de la Ciutat de Mèxic, Bzzzbip, Jaume Neutrok, ezzzequiel i Neokinok, entre d'altres.


  Inscripcions:
  telenoika.net/tallers-2020/


  A la seu de Telenoika. local de laContra, c/Puríssima Concepció, 9 baixos, Poble Sec - Barcelona


 • Taller EN LINEA::Electrònica per a principiants

  1 - Objetivos y ¿Para quién es el taller?
  El taller de electrónica para principiantes está orientado a un público que no tiene ninguna experiencia y/o conocimiento sobre electrónica en general.

  TALLER ELECTRÒNICA PER A PRINCIPIANTS
 • Taller Live AV y Video Mapping con VJ Eletroiman (Darklight Studio)

  Inscripcions:
  https://telenoika.net/tallers-2020

  El curso se hará online



  Introducción
  Presenta conceptos fundamentales sobre la técnica del VJing y del Video Mapping, desde un punto de vista teórico y práctico.

 • Oficina de Mapping :: Cerrado Mapping Festival

  O CURSO:Apresenta conceitos fundamentais sobre a técnica de videomapping, conhecimentos teóricos e práticos necessários para a realização da técnica e utilização de seus equipamentos e softwares.

  PROFESSOR: Ricardo Cançado, VJ Eletroiman

  PRÁTICAS DE MAPPING:

  MadMapper + Syphon + Modul 8 + Resolume
  pré produção Projeto de Mapping

  PRÉ-REQUISITO:

  Curso de introdução :: Interessados na atividade de Mapping
  After Effects, Illustrator, Photoshop

  METODOLOGIA:

  Aulas teóricas e práticas
  Online

 • El Gran Germà a la teva butxaca

  Dijous 30 de juliol i divendres 31 de juliol 2020


  30 de Juliol de 2020
  BCN - 20:00 a 22:00 hr
  CDMX - 13:00-15:00 hr


  31 de juliol de 2020
  BCN - 18:00 a 22:00
  CDMX - 11:00 a 15:00


  Primera trobada informal (version 0.1)


  Presentació / introducció. Seguretat i privacitat a la xarxa.
  A càrreg del grup de treball de Telenoika: Axel Telenoika des de la Ciutat de Mèxic, Bzzzbip, Jaume Neutrok, ezzzequiel i Neokinok, entre d'altres.