News World

 • Convocatòries de Beques HANGAR

  Convocatòries

  Fins al 17/11
  Oberta la convocatòria nacional i internacional per sol·licitar un taller d'estada curta (2 i 3 mesos) a Hangar.
  + info

  Fins al 17/11
  Beca de recerca i experimentació en el Lab d'interacció d'Hangar.
  + info

 • Tecno-Lògica: Jornades de tecnologies lliures per a moviments socials

  Tecno-Lògica: Jornades de tecnologies lliures per a moviments socials

  Una trobada i molta il·lusió han desembocat en aquestes jornades de lògica tecno, en què compartirem saviesa i eines per a un ús intel·ligent, lliure i humà (ergo no capitalista) de les noves tecnologies.

  retrotraer

  Programa detallat:

 • FESTIVAL FADE Cellera de Ter del 29 de juny al 2 de juliol

  En unes circumstàncies socials com les actuals i amb un país torpedejat a la seva línia de flotació en molts aspectes, el fet de destinar diners públics a organitzar un festival d’art digital i electrònica pot semblar ridícul i fins i tot arribar a molestar.

  Tot i això, després de set edicions i la participació de centenars d’artistes, investigadors i formadors, des del FADE continuem reivindicant la importància que suposa el fet de posar en contacte a aquests professionals amb el públic en general.

 • Festival Internacional de Màpping de Girona 2016: ja està en marxa!

  Ja està en marxa la propera edició del Festival Internacional de Màpping de Girona 2016, que aquest any es celebrarà entre els dies 22 i 24 de juliol. Si esteu interessats a participar al concurs, afanyeu-vos, la convocatòria tanca el dijous 28 d'abril de la setmana que ve!

  Concurs FIMG: La convocatòria es tanca el 28 d'abril!
 • LA PEDRERA: MOVIMENTS GRANADOS

  Un espectacle singular de producció pròpia concebut expressament per a La Pedrera i dirigit per Xavi Bové, en el que es representen visualment peces d’Enric Granados mitjançant l’anàlisi del so dels instruments interpretats en directe i del moviment del director musical. Un espectacle a la façana de La Pedrera que uneix harmònicament la llum, la música i l’arquitectura i que és a la vegada un homenatge al gran compositor català, Enric Granados, en el context de les celebracions del centenari de la seva mort.

 • Contrainfos-109 LaTele.cat

  <a href="http://latele.cat/contrainfos/contrainfos-109">http://latele.cat/contrai...

  CONTRAINFOS 109

  Benvingudes al Contrainfos 109, avui 30 de novembre de 2015 en una freda vesprada d´hivern.1.

 • Kickstarter - FPV Live Streaming Paper Airplane Drone

  kickstarter powerup-fpv-live-streaming-paper-airplane-drone

  Acerca de este proyecto

  It’s a bird. It’s a plane. Well, sort of. It’s you, flying atop your very own paper airplane... It’s PowerUp FPV: the first ever paper airplane drone with a live streaming camera!

  paper drone FPV stream
 • winterLAB. Encuentro sobre comunidad y uso crítico de la tecnología

  winterLAB. Encuentro sobre comunidad y uso crítico de la tecnología


  Programa de ponencias, mesas redondas y talleres sobre comunidad y uso crítico de la tecnología  13 NOV 2015

  15 NOV 2015

  winter lab laboral
 • TELENOIKA 15 ANYS - SEM-ART AV

  17 d'0ctubre de 2015
  Convent de Sant Agustí

  Carrer del Comerç, 36

  El SEM-ART AV pretén reflexionar sobre les diferents manifestacions que podem trobar dins d'aquest camp de creació contemporània, des d'una perspectiva històrica que ens ajudi a comprendre el context i evolució d'aquestes disciplines artístiques.

 • FIMG2015::WORKSHOPS

  Del 24 de julio al 2 de agosto la ciudad de Girona celebra la II edición del Festival Internacional de Mapping de Girona (FIMG)

  http://es.fimg.cat/workshops/

  WORKSHOPS

  Del 28 al 30 de julio en la Casa de Cultura de Girona
  La Casa Cultura de Girona acoge un conjunto de Workshops relacionados con el primer Congreso Internacional de Mapping organizado por el Festival Internacional de Mapping de Girona.

 • I Congrés Internacional de Mapping de Girona

  CATALÀ::

  Més d'una vintena d'experts en vídeo-mapping participaran en el I Congrés Internacional de Mapping de Girona del 30 de juliol a l'1 d'agost

 • Oberta la convocatòria del Concurs Internacional de Mapping de Girona

  www.fimg.cat
  Fins el 20 d’abril està oberta la inscripció al Concurs Internacional de Mapping de Girona que se celebra en el marc del II Festival Internacional de Mapping de Girona (del 30 de juliol al 2 d'agost). Per aquest 2015 el tema central del festival són les contradiccions. L’objectiu és el d’estimular projectes que explorin possibles escenaris al voltant del tema, així com suggerir un marc per a la reflexió artística i cultural.

 • Introducció al Linux per edX

  Curs gratuït d'introducció a Linux, per la Linux Foundation i edX.


  El curs començarà el tercer trimestre, i tot i tenir un cost presencial de 2500$, el seguiment telemàtic del mateix serà gratuït. El curs serà en anglès.


  edX és una plataforma, una empreneduria sense ànim de lucre llançat pel MIT i la universitat de Harvard.


  +INFO::

  edX, linux
 • «Life After Pi» o cómo Hollywood está destruyendo a los estudios de efectos especiales

  Life After Pi es un documental de 30 minutos que cuenta cómo Hollywood está destruyendo gran parte de las compañías de VFX como, este caso Rhythm & Hues Studios.

  Rhythm & Hues Studios
 • El Gobierno limita el 'crowdfunding': un millón máximo con aportaciones de 3.000€

  El Ministerio de Economía va a aprovechar la nueva Ley de Fomento de la Financiación Empresarial para regular definitivamente en España el llamado crowdfunding que empieza a tomar carta de naturaleza como sistema de intermediación financiera a través de internet. La normativa que estudiará hoy el Consejo de Ministros incluye un título específico dedicado a fijar el régimen jurídico de lo que en nuestro país se conocen como Plataformas de Financiación Participativa.

  El confidencial.com :: http://bit.ly/1fw1kyJ

  cnmv
 • 30 anys de GNU

  [ Celebrate 30 years of GNU! ]
  Thirty years ago this month, the GNU system announcement sparked a conversation that has grown into the global free software movement. Now we invite you to join the GNU community in celebrating this important occasion, and creating a future where GNU is stronger than ever.

  Get started by taking action with GNU-a-Day, signing up for updates or exploring the celebration events around the world.