Mon, 16/04/2012 - 08:56 · per telenoika

Live Cinema amb Rafaël i Luma&Pope : 19 abr 2012 / Tarragona

09Live Cinema amb Rafaël i Luma&Pope

Dijous 19 d'abril, a les 20:30h
Sala el Cau, C/ Trinquet Vell 2, Tarragona
Entrada: 3 euros (inclou poster)

Laboratori Visual programa una sessió doble de Live Cinema amb l'artista belga resident a Corea Rafaël i el col·lectiu de creadores audiovisuals residents a Barcelona Luma.

+INFO:: http://www.visual-lab.info/bloc/live-cinema-amb-rafael-i-luma

 

Rafaël "Kyoul" (2012, durada 30')   
www.leafar.be

"KYOUL" significa "hivern" en coreà, i és un diari de viatge de l'hivern a Seül. Una història, en algun lloc entre la ficció i el documental, que explora i reinterpreta el concepte de la metròpolis moderna. La ciutat amb els seus boscos d'edificis, màquines, vells i joves, persones sense llar en un frenesí de trets, la moda, el brunzit, milions de llums, publicitat, pantalles i soledat. Rafaël dóna a llum una actuació en directe, una confluència de vídeo, art conceptual i música experimental, tota composta i interpretada en viu.


Luma + Pope "Ppios"
(2011, durada 30')     
www.hidrophone.com/luma

 

El col·lectiu Luma, nascut a Barcelona el 2009, és una proposta audiovisual que aposta per l'espontani i efímer del directe. "Principio y elementos" és un espectacle en què imatges i textos van evolucionant a partir de tags vinculats al concepte del principi. Visions simultànies en diàleg en el qual s'entremesclen imatges, textures, textos, música i àudios per generar una narrativa en procés que es re-interpreta i torna al principi una i altra vegada. La recerca del moment aleatori, de la juxtaposició imprevista, de l’error casual a través de camps semàntics, configuren el full de ruta, la pauta que persegueix Luma per representar la metafísica de l'origen.


News World

 • Tecno-Lògica: Jornades de tecnologies lliures per a moviments socials

  Tecno-Lògica: Jornades de tecnologies lliures per a moviments socials

  Una trobada i molta il·lusió han desembocat en aquestes jornades de lògica tecno, en què compartirem saviesa i eines per a un ús intel·ligent, lliure i humà (ergo no capitalista) de les noves tecnologies.

  retrotraer

  Programa detallat:

 • FESTIVAL FADE Cellera de Ter del 29 de juny al 2 de juliol

  En unes circumstàncies socials com les actuals i amb un país torpedejat a la seva línia de flotació en molts aspectes, el fet de destinar diners públics a organitzar un festival d’art digital i electrònica pot semblar ridícul i fins i tot arribar a molestar.

  Tot i això, després de set edicions i la participació de centenars d’artistes, investigadors i formadors, des del FADE continuem reivindicant la importància que suposa el fet de posar en contacte a aquests professionals amb el públic en general.

 • Festival Internacional de Màpping de Girona 2016: ja està en marxa!

  Ja està en marxa la propera edició del Festival Internacional de Màpping de Girona 2016, que aquest any es celebrarà entre els dies 22 i 24 de juliol. Si esteu interessats a participar al concurs, afanyeu-vos, la convocatòria tanca el dijous 28 d'abril de la setmana que ve!

  Concurs FIMG: La convocatòria es tanca el 28 d'abril!
 • LA PEDRERA: MOVIMENTS GRANADOS

  Un espectacle singular de producció pròpia concebut expressament per a La Pedrera i dirigit per Xavi Bové, en el que es representen visualment peces d’Enric Granados mitjançant l’anàlisi del so dels instruments interpretats en directe i del moviment del director musical. Un espectacle a la façana de La Pedrera que uneix harmònicament la llum, la música i l’arquitectura i que és a la vegada un homenatge al gran compositor català, Enric Granados, en el context de les celebracions del centenari de la seva mort.

News ComunitAV

 • NitAV - Linalab & !ME

  AVShow
  Linalab & !ME

 • Circle of Light Festival opens call to ART VISION 2017 International Projection Mapping and VJing Competition

  MOSCOW, RUSSIA – ART VISION, the biggest projection mapping and VJing Competition, opens call! Artists are welcome to submit their projects by 10 August 2017. Shortlisted entry works will be shown on the facades of world famous Bolshoi and Maly Theaters and will be seen by millions and millions of people. The VJ battle will strike in MIR Hall being a brand new indoor venue in Moscow. Top three in each nomination will be awarded with money prizes. Entry is free.

 • Sonar 2017

  Disfruta de Sónar+D y Sónar con tu Acreditación a un precio exclusivo (solo para estudiantes de centros colaboradores)

 • WORLDWIDE CONTEST - http://airspaceispublicspace.io

  WORLDWIDE CONTEST
  You can apply from all over the world. We will send the kits to any country.

 • Concurs audiovisual: Illuminating Curiosity

  Concurs audiovisual: Illuminating Curiosity, organitzat per l'ICFO (Institut de Ciències Fotòniques de Barcelona) amb la finalitat de crear una trobada divertida i creativa entre la societat i les ciències fotòniques.

  A principis d'octubre vam llançar la 2a edició d’Illuminating Curiosity: un concurs audiovisual que exposa curiositats sobre la llum omnipresents a la nostra vida quotidiana i que convida a qualsevol persona amb esperit curiós i creatiu a buscar respostes a aquestes qüestions, explicant-les a través d'un vídeo creatiu, entenedor i original.

 • FLorest.A::

  Florest.A
  Instalación Lumínica realizada por MAV Lluminescene y VJ Vigas (Leandro Mendes) en L'Argentera, Tarragona. Agosto 2015.

  Concepción y Diseño: Lluminescene + VJ Vigas
  Programación DMX: Omar Prole
  Composición Musical: K-Sero
  Composición Visual: Omar Prole + VJ Vigas

  Agradecimientos a la Alcaldía de L'Argentera. Tarragona


 • NITERE.V1:: Led Mapping AV Show

  CAT::
  Segona versió de NITERE presentat al Visual Brasil '15, Barcelona.
  Espectàcle creat per MAV Lluminescene i ProtoPixel.

  Concepte i disseny:
  LLuminescene + ProtoPixel
  Programació DMX:
  Omar Prole
  Programació i Montatge Leds Strips:
  ProtoPixel
  Composició musical:
  Koulomek i K-sero
  Composició visual:
  Omar Prole y Vj Eletrolman
  Live AV: