Tue, 21/03/2017 - 12:05 · per neokinok

Sonar 2017

Disfruta de Sónar+D y Sónar con tu Acreditación a un precio exclusivo (solo para estudiantes de centros colaboradores)

Gracias a un acuerdo de colaboración entre TelenoikaSónar+D con el objetivo de acercar a los futuros profesionales de las industrias creativas a la innovación y la tecnología, ofrecemos a la comunidad de Telenoika 25 Acreditaciones Profesionales VIP a 200 euros (precio final 310€) con acceso completo a Sónar+D y a todos los conciertos de Sónar 2017 (acreditaciones asignadas por orden de solicitud).

Sónar+D es el Congreso Internacional que reúne un conjunto de actividades con un eje común: la relación entre Creatividad y Tecnología, y la Transformación Digital de las Industrias Culturales. Ver video.
Sónar+D quiere complementar tu aprendizaje con una experiencia única y enriquecedora ofreciéndote la oportunidad de asistir al Congreso de cultura e innovación más experimental de Europa, donde conocerás de primera mano proyectos y actividades que están diseñando el futuro, además de generar oportunidades de networking profesional, y conocer a profesionales clave del ecosistema creativo.

Precio promocional: 200 euros.
Precio final sin la promoción: 310 euros.
 

Encontrarás todas las ventajas que incluye la Acreditación Profesional aquí
Promoción válida hasta el 31 de marzo de 2017.
Solicita tu acreditación en promotions@sonar.es mencionando Telenoika en el asunto del correo.
Descobreix Sónar+D i Sónar amb la teva Acreditació Professional a un preu exclusiu
(només per a estudiants de centres col·laboradors)

Gràcies a un acord de col·laboració entre Microfusa i Sónar+D amb l’objectiu d'apropar-te als futurs professionals de les indústries creatives a la innovació i la tecnologia, oferim als estudiants de Microfusa 25 Acreditacions Professionals VIP a 200 euros (preu final: 310€) per assistir a Sónar+D i a tots els concerts de Sónar 2017 (acreditacions assignades per ordre de sol·licitud).

Sónar+D vol complementar el teu aprenentatge amb una experiència única i enriquidora oferint-te l'oportunitat d'assistir al Congrés de cultura i innovació més experimental d'Europa, on coneixeràs de primera mà projectes i activitats que estan dissenyant el futur, a més de generar oportunitats de networking professional, i conèixer a professionals clau de l'ecosistema creatiu.

Preu promocional: 200 euros.
Preu final sense la promoció: 310 euros.

Trobaràs tots els avantatges que inclou l'Acreditació Professional aquí.
Promoció vàlida fins al 31 de març de 2017.

Sol·licita la teva acreditació en promotions@sonar.es esmentant el teu centre educatiu.

News World

 • Tecno-Lògica: Jornades de tecnologies lliures per a moviments socials

  Tecno-Lògica: Jornades de tecnologies lliures per a moviments socials

  Una trobada i molta il·lusió han desembocat en aquestes jornades de lògica tecno, en què compartirem saviesa i eines per a un ús intel·ligent, lliure i humà (ergo no capitalista) de les noves tecnologies.

  retrotraer

  Programa detallat:

 • FESTIVAL FADE Cellera de Ter del 29 de juny al 2 de juliol

  En unes circumstàncies socials com les actuals i amb un país torpedejat a la seva línia de flotació en molts aspectes, el fet de destinar diners públics a organitzar un festival d’art digital i electrònica pot semblar ridícul i fins i tot arribar a molestar.

  Tot i això, després de set edicions i la participació de centenars d’artistes, investigadors i formadors, des del FADE continuem reivindicant la importància que suposa el fet de posar en contacte a aquests professionals amb el públic en general.

 • Festival Internacional de Màpping de Girona 2016: ja està en marxa!

  Ja està en marxa la propera edició del Festival Internacional de Màpping de Girona 2016, que aquest any es celebrarà entre els dies 22 i 24 de juliol. Si esteu interessats a participar al concurs, afanyeu-vos, la convocatòria tanca el dijous 28 d'abril de la setmana que ve!

  Concurs FIMG: La convocatòria es tanca el 28 d'abril!
 • LA PEDRERA: MOVIMENTS GRANADOS

  Un espectacle singular de producció pròpia concebut expressament per a La Pedrera i dirigit per Xavi Bové, en el que es representen visualment peces d’Enric Granados mitjançant l’anàlisi del so dels instruments interpretats en directe i del moviment del director musical. Un espectacle a la façana de La Pedrera que uneix harmònicament la llum, la música i l’arquitectura i que és a la vegada un homenatge al gran compositor català, Enric Granados, en el context de les celebracions del centenari de la seva mort.

News ComunitAV

 • Sonar 2017

  Disfruta de Sónar+D y Sónar con tu Acreditación a un precio exclusivo (solo para estudiantes de centros colaboradores)

 • WORLDWIDE CONTEST - http://airspaceispublicspace.io

  WORLDWIDE CONTEST
  You can apply from all over the world. We will send the kits to any country.

 • Concurs audiovisual: Illuminating Curiosity

  Concurs audiovisual: Illuminating Curiosity, organitzat per l'ICFO (Institut de Ciències Fotòniques de Barcelona) amb la finalitat de crear una trobada divertida i creativa entre la societat i les ciències fotòniques.

  A principis d'octubre vam llançar la 2a edició d’Illuminating Curiosity: un concurs audiovisual que exposa curiositats sobre la llum omnipresents a la nostra vida quotidiana i que convida a qualsevol persona amb esperit curiós i creatiu a buscar respostes a aquestes qüestions, explicant-les a través d'un vídeo creatiu, entenedor i original.

 • FLorest.A::

  Florest.A
  Instalación Lumínica realizada por MAV Lluminescene y VJ Vigas (Leandro Mendes) en L'Argentera, Tarragona. Agosto 2015.

  Concepción y Diseño: Lluminescene + VJ Vigas
  Programación DMX: Omar Prole
  Composición Musical: K-Sero
  Composición Visual: Omar Prole + VJ Vigas

  Agradecimientos a la Alcaldía de L'Argentera. Tarragona


 • NITERE.V1:: Led Mapping AV Show

  CAT::
  Segona versió de NITERE presentat al Visual Brasil '15, Barcelona.
  Espectàcle creat per MAV Lluminescene i ProtoPixel.

  Concepte i disseny:
  LLuminescene + ProtoPixel
  Programació DMX:
  Omar Prole
  Programació i Montatge Leds Strips:
  ProtoPixel
  Composició musical:
  Koulomek i K-sero
  Composició visual:
  Omar Prole y Vj Eletrolman
  Live AV:

 • L'ESTRANY de Banyoles, 2015 : 31 juliol i 1 d'agost

  “L’Estrany és un festival visionari, niu de noves tendències, que es basa en la fusió i l’experimentació artística i musical per oferir propostes innovadores en un entorn privilegiat.”

  l'estrany, banyoles